Ontstaan door passie voor techniek!

NEN2767-inspecties.nl is ontstaan door passie voor techniek! Onze inspecteurs zijn doorgegroeid vanuit de praktijk of hebben de praktijkervaring. Dit zorgt voor het inschattingsniveau wat nodig is om tot een goede inspectie te komen. In 2012 zijn we gestart met de uitvoering van een NEN2767-4 conditiemeting aan een aantal sluizencomplexen in de maas in de regio Zuid Nederland. Van daaruit is de expertise verder uitgebouwd vanuit het inspecteren naar projectleiding en advisering.

Multidisciplinaire conditiemetingen

Wij zoeken vooral de samenwerking met u als klant op en zijn een partij die uw kunstwerk vanuit zijn technische praktijkervaring observeert. Hierbij is de uitstekende beheersing van zowel de norm en praktijk de sleutel voor een goede kwaliteit. Omdat de meeste inspecties meerdere disciplines bevatten is het zaak een goed overzicht te hebben van uw kunstwerk. Het bekend zijn met vele kunstwerken en hun lay-out zorgt ervoor dat wij u zo min mogelijk hoeven te belasten met vragen alvorens en tijdens de inspectie. Wij kunnen alle conditiemetingen multidisciplinair inzetten waardoor tevens de belasting voor de beheerder/bedienaars tot een minimum zal worden beperkt.
Wim van Susteren
Eigenaar Sutech

NEN2767-inspecties.nl is ontstaan door passie voor techniek! Onze inspecteurs zijn doorgegroeid vanuit de praktijk of hebben de praktijkervaring.

Contact opnemen?

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.
    In één keer goed is ons motto!